Saar van Leusden


CV Kunstenaar

Van een kunstwerk kun je houden. Zoveel, dat je het altijd bij je zou willen dragen. Maar hoe? Dat kan met ArtWear van SAAR (Saar van Leusden). Een uniek stuk doek, een uniek sieraa; ArtWear slaat een brug tussen kunst en juwelen. Saar verdeelt originele doeken van vooraanstaande kunstenaars in stukken. Uit ieder uniek doek,  haalt ze een fragment dat in een speciaal ontworpen omlijsting wordt geplaatst,. Het fragment wordt gevat in een hanger en draagbaar gemaakt als collier, broche of manchetknoop.

Ready to wear art?
ArtWear kunstenaars van het eerste uur zijn Jan Cremer, Eric de Bruijn, Astrid Engels, Cole Morgan, Miriam Slaats en Ruud de Wild. Zij durfden haar uitdaging aan te nemen. Saar gebruikte hun schilderijen als uitgangspunt voor een nieuwe dimensie binnen de kunst. SAAR ArtWear is verrassend, innovatief, origineel, speels, brutaal en vooral heel erg mooi. Are you ready to wear art?

Galerie living art is trots ook de 'ArtWear'-collectie van Saar van Leusden in haar collectie te hebben opgenomen. Een uniek 'kunst-stuk' uitermate geschikt om uzelf of iemand anders cadeau te doen… Klik hier voor meer informatie.